Cikkek a következő címkével: ajándék

Rovat: Scrapbook oldalak
Nem tudom, hogy ez más hobbinál hogy' van, de a scrapperek imádnak scrapajándékot készíteni - és persze átadni! :D
 
Rovat: Ajándéktárgyak
A Sugallatok Mixed Media Scrapkör csapata elindított egy jó kis játékot, amibe januárban én is becsatlakoztam.
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Huhuuhúúú mit találtam!! :D Két éve készült, ez volt az első shadow boxom, bár akkor még nem tudtam, hogy így hívják.
 
Rovat: Albumok
Még mindig a fa alá szánt albumokat mutatom, ezúttal egy olyat, amiben nagy, A5 méretű fényképek és kicsi, 10x15 cm méretben előhívatott fotók is vannak. És milyen szépen megférnek egymás mellett :)
 
Rovat: Albumok
Az ünnepek előtt készült jópár minialbum a családnak. Fontos volt, hogy a fényképek kézhezvétele után a lehető leggyorsabban az albumokba tudjam helyezni őket, hogy mindegyik bekerülhessen a fa alá.
 
Rovat: Albumok
Van nekünk egy tündéri, okos, vidám, vicces, élettel teli tiszteletbeli nagyink. Szeretjük, imádjuk, és hálát adunk az égnek, hogy az életünk része lehet! 
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Emlékszem az első közös karácsonyunkra. Két és fél hónaposak voltatok. Két pöttöm csomag a fa alatt. Olyan könnyűek voltatok, mint két kis pihe. A szuszogásotokat is épp' hogy éreztük az arcunkon. 
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Ahogy közeledik a karácsony, úgy lesz egyre égetőbb az idő rövidsége. Én legalábbis már nagyon érzem. Még jó sok tennivaló van a listámon, ezért néhány dolgot újraterveztem.
 
Rovat: Albumok
Kalandosra sikerült a következő minialbum alkotásának története, bár a jóízű kalandoktól azért jócskán messze voltunk! Hiába nno, elkezdődött az őszi-téli nyavalya-szezon, de a kislányom erre még rátett néhány lapáttal...
Rovat: Albumok
Pörög ezerrel a karácsonyi ajándékgyár, képkeretek, kreatív csomagok, minialbumok, de most egy olyan minit hoztam, ami még Anyák Napjára készült.
 
Rovat: Vásznak
Úgy egy hónapja írtam erről az akcióról, a Karácsonyi licitalbum a kisújszállási árva kutyákért kezdeményezésről. Most zajlik az esemény, a felajánlott kézműves alkotásokra lehet licitálni.
Rovat: Vásznak
A nagy karácsonyi rohamban készült egy nem karácsonyi, ellenben nagyon is ünnepi vászonkép.
 
Rovat: Lakásdekor
Karácsonyi ajándéknak indult, de necces, hogy nem fogom tudni elengedni. Ilyen ritkán fordul elő velem, bár az is igaz, hogy az igazán kedvenc képkeretekből gyakran készítek scrapbook oldalt - ezeket le tudom fűzni egy mappába és így könnyebben tárolhatjuk őket.
Rovat: Ajándéktárgyak
Az ünnepekre készülődve mutattam már fekete-fehér és arany karácsonyi dekort, ugyanezen színkombóból albumot, türkiz és rózsaszín December Napjai albumot, piros-fehér és ezüst képeslapokat. Ez utóbbival készültem ma is!
Rovat: Ajándéktárgyak
Tavaly decemberben a ScrapBolt blogján Andi olyan feladatot talált ki, ahol a képeslapon/képeslapban kellett lennie egy karácsonyfára akasztható dísznek.
 
Rovat: Vásznak
vagyis 3in1 vászonképek.
Rovat: Vásznak
Ha nem magamnak alkotok, ritkán tehetem meg, hogy úgy igazán hagyjam elszállni magam a díszítés terén :D
Rovat: Scrapbook oldalak
Anélkül, hogy részleteket elárulnék, nehéz elmesélni, hogy milyen hatással volt rám Kriszta levele és a küldött fotó.
Rovat: Scrapbook oldalak
Bő hónapja volt már, hogy játszottak velem néhányan, és egy, azaz végül összesen két scrapbook-oldal lett a nyeremény
 
Rovat: Albumok
Szeretem, ha egy kicsi albumba jó sok fényképet lehet pakolni. Azt pedig még jobban, ha mégsincs olyan érzésem, hogy túlzsúfolt lett.