Cikkek a következő címkével: fénykép nélkül

Rovat: Scrapbook oldalak
Imádok olvasni. Azt hiszem, önmagában már az eseményt is, hogy olvasok. Ez így persze kicsit fura, de mindenképpen igaz.
 
Rovat: Alkotósarok
Hogy ne kelljen keresgélni, itt vannak az előzmények :D
Albumborító
Lapok rögzítése 1.
 
Rovat: Ajándéktárgyak
A Sugallatok Mixed Media Scrapkör csapata elindított egy jó kis játékot, amibe januárban én is becsatlakoztam.
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Huhuuhúúú mit találtam!! :D Két éve készült, ez volt az első shadow boxom, bár akkor még nem tudtam, hogy így hívják.
 
Rovat: Vásznak
Az elmúlt két hétben zajlott a ScrapBolt blogján a One Little Word tippelős játékunk, ezért nem mutathattam meg rögtön ezt a kis vásznat. Pénteken lezárult a szavazás, eredményt hirdettünk, így jöhetek végre itt a blogon is :D
 
Rovat: Vásznak
Scrapbookos körökben sokan vannak, vagyunk, akik januárban, kvázi évindítónak választunk magunknak egy szót. Az év szavát. Egy szót, amit az év során a fókuszba szeretnénk helyezni, ami fontos, hogy egész évben, egyfajta zászlóshajóként a szemünk előtt legyen. Hogy ne terítsék be a hétköznapok, hogy a figyelmünket újra és újra visszakérje, követelje.
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Ahogy közeledik a karácsony, úgy lesz egyre égetőbb az idő rövidsége. Én legalábbis már nagyon érzem. Még jó sok tennivaló van a listámon, ezért néhány dolgot újraterveztem.
 
Rovat: Alkotósarok
Három évvel ezelőtt gondoltam egy merészet, és készítettem egy fácskát. Fontos volt, hogy én egyedül is meg tudjam csinálni, ráadásul csak az éjszakákból kihasított egy-két óra állt a rendelkezésemre, tehát mentesnek kellett lennie minden kopácsolástól, fúrás-faragástól. 
 
Rovat: Vásznak
Úgy egy hónapja írtam erről az akcióról, a Karácsonyi licitalbum a kisújszállási árva kutyákért kezdeményezésről. Most zajlik az esemény, a felajánlott kézműves alkotásokra lehet licitálni.
Rovat: Lakásdekor
Bevallom, engem lepett meg a legjobban, hogy az elmúlt egy-két hétben, minden ovi után, tényleg közösen alkottunk a gyerekekkel. Tele voltam prekoncepciókkal, amiket ha nem is cáfoltak meg egytől-egyig, azért jócskán adtak gondolkodnivalót <3
Rovat: Ajándéktárgyak
Az ünnepekre készülődve mutattam már fekete-fehér és arany karácsonyi dekort, ugyanezen színkombóból albumot, türkiz és rózsaszín December Napjai albumot, piros-fehér és ezüst képeslapokat. Ez utóbbival készültem ma is!
Rovat: Albumok
Készülök a karácsonyra. Egy olyan projekttel, amilyen nekem még nem volt. Megörökítem a decemberünket - minden napot egy fotóval, kis történettel, egy albumban.
Rovat: Ajándéktárgyak
Tavaly decemberben a ScrapBolt blogján Andi olyan feladatot talált ki, ahol a képeslapon/képeslapban kellett lennie egy karácsonyfára akasztható dísznek.
 
Rovat: Lakásdekor
Nnnno hát akkor kezdjük!! :D
Rovat: Vásznak
vagyis 3in1 vászonképek.
Rovat: Vásznak
Ha nem magamnak alkotok, ritkán tehetem meg, hogy úgy igazán hagyjam elszállni magam a díszítés terén :D
Rovat: Vásznak
Egy újabb felkérés, egy újabb képkeret - ezúttal fénykép nélkül készült, de természetesen lesz benne :)
 
Rovat: Albumok
Minden második vasárnap - amikor csak tehetem, de azért úgy intézem, hogy tehessem :D - scrapklubra járok. 
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Az elmúlt napokban a szentendrei családi fotózáson készült fényképpekkel alkottam, és eszembe jutott, hogy nem mutattam még meg itt a blogon az első (két) minialbumot, amelyeket szintén velük töltöttem meg.
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Ahogy elkezdődött a nyári szünet, értelemszerűen háttérbe szorult az alkotásra szánt idő is. Ezt elég nehezen viselem; nem is magáról a tétlenségről van szó, hiszen 0-24 órában bőven akad tennivaló a két kis törpénkkel.