Cikkek a következő címkével: fényképpel

Rovat: Scrapbook oldalak
Nem tudom, hogy ez más hobbinál hogy' van, de a scrapperek imádnak scrapajándékot készíteni - és persze átadni! :D
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Huh, hát már nagyon várjuk a tavaszt! Nyilván nem vagyok ezzel egyedül!
 
Rovat: Albumok
41. szülinap és hogy mitől extra? Mindjárt kiderül :)
 
Rovat: Albumok
Nagyon régóta szemezek a varrott albumokkal. Korábban volt néhány gyenge próbálkozásom, de az inkább csak az album alapját érintette, kevésbé a hangulatát, a stílusát. Most viszont belevágtam egy igazi kis varrott shabby cukiságba :D
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Hihetetlen, de letelt az a fél év, amit a NőiCsizma Design vendégalkotójaként tölthettem. 
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Imádok olvasni. Azt hiszem, önmagában már az eseményt is, hogy olvasok. Ez így persze kicsit fura, de mindenképpen igaz.
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Karácsony előtt készítettem egy mixed media oldalt Olival, az egyik kedvenc fotómmal. Azóta vártam, hogy a kedvenc Veroni-fotómat is megszkrepelhessem.
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Teljesen véletlenül történt, hogy két, egymást követő alkotás is barátnős-kávés. Az egyikben a kávé hiánya az, ami meghatározza az oldal hangulatát, a másikban szerencsére épp' kávézunk :D 
 
Rovat: Lakásdekor
Csupa olyan projekten dolgozok most, amit még nem mutathatok meg - vagy azért, mert előbb az ajándékozottnak meg kell kapnia, vagy azért, mert titkos,  vagy azért, mert egyszerűen még nincs kész :D
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Múlt héten mutattam a ScrapBolt blogján ezt a nagyfotós scrapbook-oldalt. Szeretem oldal, de azon túl, hogy jól néz ki, van még valami, ami miatt a szívemhez közel áll. Erről egy kicsit már nehezebb beszélni/írni...
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Januárban elkapott a scrapbook-oldal-alkotási-láz, ezek közül hoztam most négyet.
 
Rovat: Albumok
Kicsit csalóka a cím, mert az albumba nem Szentendre került, hanem a Szentendrén készült családi fotózásunk előhívott, de még nem felhasznált fényképei.
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Egy éve, tavaly januárban kezdtem a ScrapBolt Kreatív Csapatában alkotni. Izgalmas egy év van a hátam mögött, erről szól ez az oldal.
 
Rovat: Albumok
Még mindig a fa alá szánt albumokat mutatom, ezúttal egy olyat, amiben nagy, A5 méretű fényképek és kicsi, 10x15 cm méretben előhívatott fotók is vannak. És milyen szépen megférnek egymás mellett :)
 
Rovat: Albumok
Az ünnepek előtt készült jópár minialbum a családnak. Fontos volt, hogy a fényképek kézhezvétele után a lehető leggyorsabban az albumokba tudjam helyezni őket, hogy mindegyik bekerülhessen a fa alá.
 
Rovat: Albumok
Van nekünk egy tündéri, okos, vidám, vicces, élettel teli tiszteletbeli nagyink. Szeretjük, imádjuk, és hálát adunk az égnek, hogy az életünk része lehet! 
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Sose hittem volna, hogy a rózsaszín vagy a pink így bekúszik a bőröm alá. Azt meg pláne nem, hogy a karácsonyhoz bármi köze is lehetne! :D
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Szicíliai utazónotesz. Ez a kis album olyannyira megtetszett egy scraptársamnak, hogy azzal viccelődtünk az egyik közösségi média oldalán, hogy neki is készítsek egy ilyet.
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Emlékszem az első közös karácsonyunkra. Két és fél hónaposak voltatok. Két pöttöm csomag a fa alatt. Olyan könnyűek voltatok, mint két kis pihe. A szuszogásotokat is épp' hogy éreztük az arcunkon. 
 
Rovat: Albumok
Kalandosra sikerült a következő minialbum alkotásának története, bár a jóízű kalandoktól azért jócskán messze voltunk! Hiába nno, elkezdődött az őszi-téli nyavalya-szezon, de a kislányom erre még rátett néhány lapáttal...