Cikkek a következő címkével: karácsony

Rovat: Albumok
Még mindig a fa alá szánt albumokat mutatom, ezúttal egy olyat, amiben nagy, A5 méretű fényképek és kicsi, 10x15 cm méretben előhívatott fotók is vannak. És milyen szépen megférnek egymás mellett :)
 
Rovat: Albumok
Az ünnepek előtt készült jópár minialbum a családnak. Fontos volt, hogy a fényképek kézhezvétele után a lehető leggyorsabban az albumokba tudjam helyezni őket, hogy mindegyik bekerülhessen a fa alá.
 
Rovat: Albumok
Van nekünk egy tündéri, okos, vidám, vicces, élettel teli tiszteletbeli nagyink. Szeretjük, imádjuk, és hálát adunk az égnek, hogy az életünk része lehet! 
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Sose hittem volna, hogy a rózsaszín vagy a pink így bekúszik a bőröm alá. Azt meg pláne nem, hogy a karácsonyhoz bármi köze is lehetne! :D
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Emlékszem az első közös karácsonyunkra. Két és fél hónaposak voltatok. Két pöttöm csomag a fa alatt. Olyan könnyűek voltatok, mint két kis pihe. A szuszogásotokat is épp' hogy éreztük az arcunkon. 
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Ahogy közeledik a karácsony, úgy lesz egyre égetőbb az idő rövidsége. Én legalábbis már nagyon érzem. Még jó sok tennivaló van a listámon, ezért néhány dolgot újraterveztem.
 
Rovat: Albumok
Kalandosra sikerült a következő minialbum alkotásának története, bár a jóízű kalandoktól azért jócskán messze voltunk! Hiába nno, elkezdődött az őszi-téli nyavalya-szezon, de a kislányom erre még rátett néhány lapáttal...
Rovat: Scrapbook oldalak
Sose hittem volna, hogy egy scrapbook-kütyü ennyire belophatja magát a gyerekeim szívébe! Teljesen odáig vannak érte, alig lehet leállítani őket :D 
 
Rovat: Alkotósarok
Három évvel ezelőtt gondoltam egy merészet, és készítettem egy fácskát. Fontos volt, hogy én egyedül is meg tudjam csinálni, ráadásul csak az éjszakákból kihasított egy-két óra állt a rendelkezésemre, tehát mentesnek kellett lennie minden kopácsolástól, fúrás-faragástól. 
 
Rovat: Vásznak
Úgy egy hónapja írtam erről az akcióról, a Karácsonyi licitalbum a kisújszállási árva kutyákért kezdeményezésről. Most zajlik az esemény, a felajánlott kézműves alkotásokra lehet licitálni.
Rovat: Lakásdekor
Bevallom, engem lepett meg a legjobban, hogy az elmúlt egy-két hétben, minden ovi után, tényleg közösen alkottunk a gyerekekkel. Tele voltam prekoncepciókkal, amiket ha nem is cáfoltak meg egytől-egyig, azért jócskán adtak gondolkodnivalót <3
Rovat: Scrapbook oldalak
Az elmúlt hetekben a karácsonyi készülődéshez, ajándékokhoz, lakásdekorációhoz mutattam alkotásokat. Ezt a tematikát most egy picit megtöröm, bár üzenetében nagyon is illeszkedik!
Rovat: Lakásdekor
Karácsonyi ajándéknak indult, de necces, hogy nem fogom tudni elengedni. Ilyen ritkán fordul elő velem, bár az is igaz, hogy az igazán kedvenc képkeretekből gyakran készítek scrapbook oldalt - ezeket le tudom fűzni egy mappába és így könnyebben tárolhatjuk őket.
Rovat: Ajándéktárgyak
Az ünnepekre készülődve mutattam már fekete-fehér és arany karácsonyi dekort, ugyanezen színkombóból albumot, türkiz és rózsaszín December Napjai albumot, piros-fehér és ezüst képeslapokat. Ez utóbbival készültem ma is!
Rovat: Albumok
Készülök a karácsonyra. Egy olyan projekttel, amilyen nekem még nem volt. Megörökítem a decemberünket - minden napot egy fotóval, kis történettel, egy albumban.
Rovat: Ajándéktárgyak
Tavaly decemberben a ScrapBolt blogján Andi olyan feladatot talált ki, ahol a képeslapon/képeslapban kellett lennie egy karácsonyfára akasztható dísznek.
 
Rovat: Albumok
Scrapbookos körökben az év egyik fő eseménye a December Daily's album készítése. Röviden DD. Magyarul pedig December Napjai...
 
Rovat: Lakásdekor
Nnnno hát akkor kezdjük!! :D
Rovat: Vásznak
Életem első scrapmegjelenése, pontosabban blogolása igencsak kalandosra sikeredett. Részt vettem - szintén életem első -  karácsonyi scrappostáján. Ez egy kedves hagyomány, ahol az ajándékozó kedvű scraperek egy kis meglepetést készítenek egyik társuknak. Technikailag a szervező kisorsol mindenkinek valakit, erről természetesen csak ketten, a szervező és az ajándékozó tud.