Cikkek a következő címkével: képkeret

Rovat: Vásznak
Úgy egy hónapja írtam erről az akcióról, a Karácsonyi licitalbum a kisújszállási árva kutyákért kezdeményezésről. Most zajlik az esemény, a felajánlott kézműves alkotásokra lehet licitálni.
Rovat: Lakásdekor
Bevallom, engem lepett meg a legjobban, hogy az elmúlt egy-két hétben, minden ovi után, tényleg közösen alkottunk a gyerekekkel. Tele voltam prekoncepciókkal, amiket ha nem is cáfoltak meg egytől-egyig, azért jócskán adtak gondolkodnivalót <3
Rovat: Alkotósarok
Egy leírás következik arról, hogy  hogyan álljunk neki egy adott képkeret feltuningolásának, saját ízlésünkre formálásának.
Rovat: Lakásdekor
Karácsonyi ajándéknak indult, de necces, hogy nem fogom tudni elengedni. Ilyen ritkán fordul elő velem, bár az is igaz, hogy az igazán kedvenc képkeretekből gyakran készítek scrapbook oldalt - ezeket le tudom fűzni egy mappába és így könnyebben tárolhatjuk őket.
Rovat: Ajándéktárgyak
Az ünnepekre készülődve mutattam már fekete-fehér és arany karácsonyi dekort, ugyanezen színkombóból albumot, türkiz és rózsaszín December Napjai albumot, piros-fehér és ezüst képeslapokat. Ez utóbbival készültem ma is!
Rovat: Lakásdekor
Nnnno hát akkor kezdjük!! :D
Rovat: Vásznak
Egy újabb felkérés, egy újabb képkeret - ezúttal fénykép nélkül készült, de természetesen lesz benne :)
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Nemrég kaptam egy nagyon kedves felkérést: készítsek búcsúajándékot a napközis bölcsibe. Egy emléket, a kis Tündérről, mert elballag és itt így szeretik. Hogy kiteszik a falra a ballagó kis Csöppök fotóit.