Cikkek a következő címkével: kihívás

Rovat: Scrapbook oldalak
Imádok olvasni. Azt hiszem, önmagában már az eseményt is, hogy olvasok. Ez így persze kicsit fura, de mindenképpen igaz.
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Karácsony előtt készítettem egy mixed media oldalt Olival, az egyik kedvenc fotómmal. Azóta vártam, hogy a kedvenc Veroni-fotómat is megszkrepelhessem.
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Teljesen véletlenül történt, hogy két, egymást követő alkotás is barátnős-kávés. Az egyikben a kávé hiánya az, ami meghatározza az oldal hangulatát, a másikban szerencsére épp' kávézunk :D 
 
Rovat: Lakásdekor
Csupa olyan projekten dolgozok most, amit még nem mutathatok meg - vagy azért, mert előbb az ajándékozottnak meg kell kapnia, vagy azért, mert titkos,  vagy azért, mert egyszerűen még nincs kész :D
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Januárban elkapott a scrapbook-oldal-alkotási-láz, ezek közül hoztam most négyet.
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Huhuuhúúú mit találtam!! :D Két éve készült, ez volt az első shadow boxom, bár akkor még nem tudtam, hogy így hívják.
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Szicíliai utazónotesz. Ez a kis album olyannyira megtetszett egy scraptársamnak, hogy azzal viccelődtünk az egyik közösségi média oldalán, hogy neki is készítsek egy ilyet.
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Az elmúlt hetekben a karácsonyi készülődéshez, ajándékokhoz, lakásdekorációhoz mutattam alkotásokat. Ezt a tematikát most egy picit megtöröm, bár üzenetében nagyon is illeszkedik!
Rovat: Scrapbook oldalak
Időnként teljesen rákattanok egy-egy készletre. És tudom, hogy ezzel a készlettel sokan vannak így, ezért gondoltam, hogy egy csokorba szedem a scrapbook-oldalaimat.
Rovat: Scrapbook oldalak
Nagyon-nagyon-nagyon sokáig tartott, mire rádumáltam Tomit egy családi fotózásra. A negyvenedik szülinapomig kellett várni, erre már nem mondhatott nemet :D
Rovat: Scrapbook oldalak
A nyaram egyik kedvenc alkotását hoztam ma, egy mixed média oldalt. Szeretek úgy posztot írni, hogy van mögötte egy történet - akár rólunk, akár valami általánosabb témáról.
Rovat: Scrapbook oldalak
Ahogy elkezdődött a nyári szünet, értelemszerűen háttérbe szorult az alkotásra szánt idő is. Ezt elég nehezen viselem; nem is magáról a tétlenségről van szó, hiszen 0-24 órában bőven akad tennivaló a két kis törpénkkel.