Cikkek a következő címkével: minialbum

Rovat: Albumok
41. szülinap és hogy mitől extra? Mindjárt kiderül :)
 
Rovat: Alkotósarok
Hogy ne kelljen keresgélni, itt vannak az előzmények :D
Albumborító
Lapok rögzítése 1.
 
Rovat: Albumok
Kicsit csalóka a cím, mert az albumba nem Szentendre került, hanem a Szentendrén készült családi fotózásunk előhívott, de még nem felhasznált fényképei.
 
Rovat: Alkotósarok
Az albumborító elkészítését, vagy legalábbis egy verzióját már mutattam (itt tudod megnézni), most pedig megérkeztem a folytatással. Ez a leírás arról szól, hogy hogyan rögzítettem a fényképeket tartó lapokat ezeknél az albumoknál: fekvő nagyfotós, fekvő kisfotós és vegyes elrendezésű és méretű fotós.
 
Rovat: Alkotósarok
A karácsonyra készült minialbumok kapcsán (fekvő nagyfotós, fekvő kisfotós és a vegyes elrendezésű és méretű fotós) többen megkerestetek azzal a kérdéssel, hogy hogyan készül a borító alapja - és a fényképeket hogyan rögzítettem, de azt majd egy későbbi bejegyzésben tudom megmutatni.
 
Rovat: Albumok
Még mindig a fa alá szánt albumokat mutatom, ezúttal egy olyat, amiben nagy, A5 méretű fényképek és kicsi, 10x15 cm méretben előhívatott fotók is vannak. És milyen szépen megférnek egymás mellett :)
 
Rovat: Albumok
Az ünnepek előtt készült jópár minialbum a családnak. Fontos volt, hogy a fényképek kézhezvétele után a lehető leggyorsabban az albumokba tudjam helyezni őket, hogy mindegyik bekerülhessen a fa alá.
 
Rovat: Albumok
Van nekünk egy tündéri, okos, vidám, vicces, élettel teli tiszteletbeli nagyink. Szeretjük, imádjuk, és hálát adunk az égnek, hogy az életünk része lehet! 
 
Rovat: Albumok
Kalandosra sikerült a következő minialbum alkotásának története, bár a jóízű kalandoktól azért jócskán messze voltunk! Hiába nno, elkezdődött az őszi-téli nyavalya-szezon, de a kislányom erre még rátett néhány lapáttal...
Rovat: Albumok
Pörög ezerrel a karácsonyi ajándékgyár, képkeretek, kreatív csomagok, minialbumok, de most egy olyan minit hoztam, ami még Anyák Napjára készült.
 
Rovat: Albumok
Készülök a karácsonyra. Egy olyan projekttel, amilyen nekem még nem volt. Megörökítem a decemberünket - minden napot egy fotóval, kis történettel, egy albumban.
Rovat: Albumok
Scrapbookos körökben az év egyik fő eseménye a December Daily's album készítése. Röviden DD. Magyarul pedig December Napjai...
 
Rovat: Albumok
Bár a szó szoros értelmében nem utazónotesz, mert az utazás után készült, viszont a fényképek mellett van benne mindenféle, amit az utazás során gyűjtögettünk:
 
Rovat: Albumok
Szeretem, ha egy kicsi albumba jó sok fényképet lehet pakolni. Azt pedig még jobban, ha mégsincs olyan érzésem, hogy túlzsúfolt lett.
Rovat: Albumok
Minden második vasárnap - amikor csak tehetem, de azért úgy intézem, hogy tehessem :D - scrapklubra járok. 
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Az elmúlt napokban a szentendrei családi fotózáson készült fényképpekkel alkottam, és eszembe jutott, hogy nem mutattam még meg itt a blogon az első (két) minialbumot, amelyeket szintén velük töltöttem meg.
 
Rovat: Albumok
Időnként a legegyszerűbb megoldás a legjobb választás. Főleg akkor, ha az ajándékozott az egyszerű vonalvezetést szereti :D
Rovat: Albumok
Idén végre még időben eszméltem, így készült egy Apák napi minialbum. Ami igazán egyedivé és megismételhetetlenné tette, az a tartalom: kis csemetéink mondatait örökíti meg, hogy mi mindent szeretnek Apában.