Cikkek a következő címkével: NőiCsizma Design blog

Rovat: Scrapbook oldalak
Hihetetlen, de letelt az a fél év, amit a NőiCsizma Design vendégalkotójaként tölthettem. 
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Januárban elkapott a scrapbook-oldal-alkotási-láz, ezek közül hoztam most négyet.
 
Rovat: Albumok
Kicsit csalóka a cím, mert az albumba nem Szentendre került, hanem a Szentendrén készült családi fotózásunk előhívott, de még nem felhasznált fényképei.
 
Rovat: Albumok
Az ünnepek előtt készült jópár minialbum a családnak. Fontos volt, hogy a fényképek kézhezvétele után a lehető leggyorsabban az albumokba tudjam helyezni őket, hogy mindegyik bekerülhessen a fa alá.
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Emlékszem az első közös karácsonyunkra. Két és fél hónaposak voltatok. Két pöttöm csomag a fa alatt. Olyan könnyűek voltatok, mint két kis pihe. A szuszogásotokat is épp' hogy éreztük az arcunkon. 
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Az ünnepekre készülődve mutattam már fekete-fehér és arany karácsonyi dekort, ugyanezen színkombóból albumot, türkiz és rózsaszín December Napjai albumot, piros-fehér és ezüst képeslapokat. Ez utóbbival készültem ma is!
Rovat: Albumok
Készülök a karácsonyra. Egy olyan projekttel, amilyen nekem még nem volt. Megörökítem a decemberünket - minden napot egy fotóval, kis történettel, egy albumban.
Rovat: Scrapbook oldalak
Szeretek írni, de a naplózás nem megy. Sokkal inkább a képi emlékmegőrzés, esetenként egy-egy levéllel kiegészítve...
Rovat: Lakásdekor
Szeretnék egy óriási öröhírt megosztani! A következő fél évben a NőiCsizma Design vendégalkotója leszek! Jippijééééé
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Anyukám nagyon sokat segít nekünk. Több, mint 100 km-re lakik, úgyhogy nem könnyű a logisztika. De mindig megoldja! Ezer hála neki! Ezt viszonozni nem tudom, hogy lehet-e, mindenestre amikor csak alkalom nyílik rá, készítek neki valami kis kedvességet.
Rovat: Vásznak
Életem első scrapmegjelenése, pontosabban blogolása igencsak kalandosra sikeredett. Részt vettem - szintén életem első -  karácsonyi scrappostáján. Ez egy kedves hagyomány, ahol az ajándékozó kedvű scraperek egy kis meglepetést készítenek egyik társuknak. Technikailag a szervező kisorsol mindenkinek valakit, erről természetesen csak ketten, a szervező és az ajándékozó tud.