Cikkek a következő címkével: shabby chic

Rovat: Albumok
Nagyon régóta szemezek a varrott albumokkal. Korábban volt néhány gyenge próbálkozásom, de az inkább csak az album alapját érintette, kevésbé a hangulatát, a stílusát. Most viszont belevágtam egy igazi kis varrott shabby cukiságba :D
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Karácsony előtt készítettem egy mixed media oldalt Olival, az egyik kedvenc fotómmal. Azóta vártam, hogy a kedvenc Veroni-fotómat is megszkrepelhessem.
 
Rovat: Lakásdekor
Csupa olyan projekten dolgozok most, amit még nem mutathatok meg - vagy azért, mert előbb az ajándékozottnak meg kell kapnia, vagy azért, mert titkos,  vagy azért, mert egyszerűen még nincs kész :D
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Huhuuhúúú mit találtam!! :D Két éve készült, ez volt az első shadow boxom, bár akkor még nem tudtam, hogy így hívják.
 
Rovat: Vásznak
Az elmúlt két hétben zajlott a ScrapBolt blogján a One Little Word tippelős játékunk, ezért nem mutathattam meg rögtön ezt a kis vásznat. Pénteken lezárult a szavazás, eredményt hirdettünk, így jöhetek végre itt a blogon is :D
 
Rovat: Vásznak
Scrapbookos körökben sokan vannak, vagyunk, akik januárban, kvázi évindítónak választunk magunknak egy szót. Az év szavát. Egy szót, amit az év során a fókuszba szeretnénk helyezni, ami fontos, hogy egész évben, egyfajta zászlóshajóként a szemünk előtt legyen. Hogy ne terítsék be a hétköznapok, hogy a figyelmünket újra és újra visszakérje, követelje.
 
Rovat: Albumok
Van nekünk egy tündéri, okos, vidám, vicces, élettel teli tiszteletbeli nagyink. Szeretjük, imádjuk, és hálát adunk az égnek, hogy az életünk része lehet! 
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Sose hittem volna, hogy a rózsaszín vagy a pink így bekúszik a bőröm alá. Azt meg pláne nem, hogy a karácsonyhoz bármi köze is lehetne! :D
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Emlékszem az első közös karácsonyunkra. Két és fél hónaposak voltatok. Két pöttöm csomag a fa alatt. Olyan könnyűek voltatok, mint két kis pihe. A szuszogásotokat is épp' hogy éreztük az arcunkon. 
 
Rovat: Vásznak
Úgy egy hónapja írtam erről az akcióról, a Karácsonyi licitalbum a kisújszállási árva kutyákért kezdeményezésről. Most zajlik az esemény, a felajánlott kézműves alkotásokra lehet licitálni.
Rovat: Vásznak
A nagy karácsonyi rohamban készült egy nem karácsonyi, ellenben nagyon is ünnepi vászonkép.
 
Rovat: Vásznak
vagyis 3in1 vászonképek.
Rovat: Vásznak
Ha nem magamnak alkotok, ritkán tehetem meg, hogy úgy igazán hagyjam elszállni magam a díszítés terén :D
Rovat: Vásznak
Egy újabb felkérés, egy újabb képkeret - ezúttal fénykép nélkül készült, de természetesen lesz benne :)
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Nemrég kaptam egy nagyon kedves felkérést: készítsek búcsúajándékot a napközis bölcsibe. Egy emléket, a kis Tündérről, mert elballag és itt így szeretik. Hogy kiteszik a falra a ballagó kis Csöppök fotóit.
Rovat: Ajándéktárgyak
Egy kedves barátnőnk lépett egy nagyot előre a munkahelyi ranglétrán. Konkrétan nincs feljebb, ő lett a fő főnök. Rengeteget dolgozott érte, eszméletlen okos és kreatív, zseniális problémamegoldó és a kisujjában van a szakma.
Rovat: Lakásdekor

Azt hiszem, a címben mindent leírtam. Ez a poszt egészen rövid leírást fog tartalmazni, inkább a hangulaté a főszerep.
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Egy ideje ajándékozáskor nem képeslapot készítek, hanem "tag"-et. Magyarul kb annyit tesz, ajándékkártya vagy ajándékkísérő címke. Bár ezt még sohasem használtam így :)
Rovat: Ajándéktárgyak
2015-ben csöppentem bele a hazai scraperek közösségébe. Magával ragadott a lelkesedésük, a fantasztikus alkotásaik, az egymást támogató közeg. Persze jó darabig csak nézelődtem, aztán aktivizáltam magam én is.
Rovat: Ajándéktárgyak
Anyukám nagyon sokat segít nekünk. Több, mint 100 km-re lakik, úgyhogy nem könnyű a logisztika. De mindig megoldja! Ezer hála neki! Ezt viszonozni nem tudom, hogy lehet-e, mindenestre amikor csak alkalom nyílik rá, készítek neki valami kis kedvességet.