Cikkek a következő címkével: sokfotós

Rovat: Scrapbook oldalak
Huh, hát már nagyon várjuk a tavaszt! Nyilván nem vagyok ezzel egyedül!
 
Rovat: Albumok
41. szülinap és hogy mitől extra? Mindjárt kiderül :)
 
Rovat: Albumok
Nagyon régóta szemezek a varrott albumokkal. Korábban volt néhány gyenge próbálkozásom, de az inkább csak az album alapját érintette, kevésbé a hangulatát, a stílusát. Most viszont belevágtam egy igazi kis varrott shabby cukiságba :D
 
Rovat: Albumok
Kicsit csalóka a cím, mert az albumba nem Szentendre került, hanem a Szentendrén készült családi fotózásunk előhívott, de még nem felhasznált fényképei.
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Egy éve, tavaly januárban kezdtem a ScrapBolt Kreatív Csapatában alkotni. Izgalmas egy év van a hátam mögött, erről szól ez az oldal.
 
Rovat: Albumok
Még mindig a fa alá szánt albumokat mutatom, ezúttal egy olyat, amiben nagy, A5 méretű fényképek és kicsi, 10x15 cm méretben előhívatott fotók is vannak. És milyen szépen megférnek egymás mellett :)
 
Rovat: Albumok
Az ünnepek előtt készült jópár minialbum a családnak. Fontos volt, hogy a fényképek kézhezvétele után a lehető leggyorsabban az albumokba tudjam helyezni őket, hogy mindegyik bekerülhessen a fa alá.
 
Rovat: Albumok
Van nekünk egy tündéri, okos, vidám, vicces, élettel teli tiszteletbeli nagyink. Szeretjük, imádjuk, és hálát adunk az égnek, hogy az életünk része lehet! 
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Emlékszem az első közös karácsonyunkra. Két és fél hónaposak voltatok. Két pöttöm csomag a fa alatt. Olyan könnyűek voltatok, mint két kis pihe. A szuszogásotokat is épp' hogy éreztük az arcunkon. 
 
Rovat: Albumok
Kalandosra sikerült a következő minialbum alkotásának története, bár a jóízű kalandoktól azért jócskán messze voltunk! Hiába nno, elkezdődött az őszi-téli nyavalya-szezon, de a kislányom erre még rátett néhány lapáttal...
Rovat: Albumok
Pörög ezerrel a karácsonyi ajándékgyár, képkeretek, kreatív csomagok, minialbumok, de most egy olyan minit hoztam, ami még Anyák Napjára készült.
 
Rovat: Albumok
Scrapbookos körökben az év egyik fő eseménye a December Daily's album készítése. Röviden DD. Magyarul pedig December Napjai...
 
Rovat: Albumok
Bár a szó szoros értelmében nem utazónotesz, mert az utazás után készült, viszont a fényképek mellett van benne mindenféle, amit az utazás során gyűjtögettünk:
 
Rovat: Scrapbook oldalak
Még mindig családi fotózás, még mindig MME Blush, de most apás oldalak!
 
Rovat: Albumok
Szeretem, ha egy kicsi albumba jó sok fényképet lehet pakolni. Azt pedig még jobban, ha mégsincs olyan érzésem, hogy túlzsúfolt lett.
Rovat: Scrapbook oldalak
Nagyon-nagyon-nagyon sokáig tartott, mire rádumáltam Tomit egy családi fotózásra. A negyvenedik szülinapomig kellett várni, erre már nem mondhatott nemet :D
Rovat: Albumok
Minden második vasárnap - amikor csak tehetem, de azért úgy intézem, hogy tehessem :D - scrapklubra járok. 
 
Rovat: Scrapbook oldalak
A nyaram egyik kedvenc alkotását hoztam ma, egy mixed média oldalt. Szeretek úgy posztot írni, hogy van mögötte egy történet - akár rólunk, akár valami általánosabb témáról.
Rovat: Ajándéktárgyak
Az elmúlt napokban a szentendrei családi fotózáson készült fényképpekkel alkottam, és eszembe jutott, hogy nem mutattam még meg itt a blogon az első (két) minialbumot, amelyeket szintén velük töltöttem meg.
 
Rovat: Albumok
Időnként a legegyszerűbb megoldás a legjobb választás. Főleg akkor, ha az ajándékozott az egyszerű vonalvezetést szereti :D