Cikkek a következő címkével: vászonkép

Rovat: Vásznak
Az elmúlt két hétben zajlott a ScrapBolt blogján a One Little Word tippelős játékunk, ezért nem mutathattam meg rögtön ezt a kis vásznat. Pénteken lezárult a szavazás, eredményt hirdettünk, így jöhetek végre itt a blogon is :D
 
Rovat: Vásznak
Scrapbookos körökben sokan vannak, vagyunk, akik januárban, kvázi évindítónak választunk magunknak egy szót. Az év szavát. Egy szót, amit az év során a fókuszba szeretnénk helyezni, ami fontos, hogy egész évben, egyfajta zászlóshajóként a szemünk előtt legyen. Hogy ne terítsék be a hétköznapok, hogy a figyelmünket újra és újra visszakérje, követelje.
 
Rovat: Vásznak
Úgy egy hónapja írtam erről az akcióról, a Karácsonyi licitalbum a kisújszállási árva kutyákért kezdeményezésről. Most zajlik az esemény, a felajánlott kézműves alkotásokra lehet licitálni.
Rovat: Vásznak
A nagy karácsonyi rohamban készült egy nem karácsonyi, ellenben nagyon is ünnepi vászonkép.
 
Rovat: Vásznak
vagyis 3in1 vászonképek.
Rovat: Vásznak
Ha nem magamnak alkotok, ritkán tehetem meg, hogy úgy igazán hagyjam elszállni magam a díszítés terén :D
Rovat: Vásznak
Egy újabb felkérés, egy újabb képkeret - ezúttal fénykép nélkül készült, de természetesen lesz benne :)
 
Rovat: Ajándéktárgyak
Az elmúlt napokban a szentendrei családi fotózáson készült fényképpekkel alkottam, és eszembe jutott, hogy nem mutattam még meg itt a blogon az első (két) minialbumot, amelyeket szintén velük töltöttem meg.
 
Rovat: Vásznak
Ahogy közeledik a november elseje, egyre jobban szorul össze a gyomrom. Nem azért, mintha nem gondolnék rá máskor...
Rovat: Scrapbook oldalak
Ahogy elkezdődött a nyári szünet, értelemszerűen háttérbe szorult az alkotásra szánt idő is. Ezt elég nehezen viselem; nem is magáról a tétlenségről van szó, hiszen 0-24 órában bőven akad tennivaló a két kis törpénkkel.
Rovat: Vásznak
Életem első scrapmegjelenése, pontosabban blogolása igencsak kalandosra sikeredett. Részt vettem - szintén életem első -  karácsonyi scrappostáján. Ez egy kedves hagyomány, ahol az ajándékozó kedvű scraperek egy kis meglepetést készítenek egyik társuknak. Technikailag a szervező kisorsol mindenkinek valakit, erről természetesen csak ketten, a szervező és az ajándékozó tud.