Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Szicíliai utazónotesz. Ez a kis album olyannyira megtetszett egy scraptársamnak, hogy azzal viccelődtünk az egyik közösségi média oldalán, hogy neki is készítsek egy ilyet.
 
Addig-addig, hogy már nem viccesen, hanem teljesen komolyan lebarteleztük. Merthogy ő profi fotós és csodás fényképeket készít! Áldottam a szerencsémet, duplán is! Egyrészt lesznek friss fényképeink a karácsonyi ajándékalbumokba, méghozzá olyanok, amelyek önmagukban is gyönyörűek és nagyjából semmi díszítést nem kívánnak, másrészt készíthetek egy újabb utazós albumot, ahol a szövegeket és a fotókat készen megkapom, mert bevallom, ez az előkészületi fázis tart nálam a legtovább. Nekem már csak formába kell önteni, és csak azon kell agyalni, hogyan tudom a legtöbbet kihozni belőle. Arról nem is beszélve, hogy Svédországban még sosem jártam, úgyhogy külön izgalmas lesz Juditék fotóin és az úti leírásaikon keresztül nekem is bebarangolni az országot!

Judit blogját itt tudjátok megnézni, szívből ajánlom őt! A gyerekeink - már többször írtam, hogy - nagyon elevenek, folyton nyüzsögnek, de Judit nagyon jó érzékkel tudta őket hol irányítani, hol pedig az eseményekkel együtt mozogni és úgy fotózni őket. Ezt külön szeretném megköszönni neked itt is!! <3 

A héten mutattam itt a blogon egy shadow boxot, amit már a meseszép fotóinkkal töltöttem meg, most pedig egy másik kedvenc fényképet hoztam. A kisfiamról, Oliról, aki legalább annyira kisördög, mint kisangyal, akinek hatalmas szíve van és sokszor csak pislogok, milyen elképesztő ötletei! Aki okos, aki huncut, aki egy igazi kis energiagombóc és aki mindent el fog érni az életben, mert nem hajlandó beérni kevesebbel! Én pedig mindent el fogok követni, hogy ebben segítsem! 

Az oldal a Sugallatok Mixed Media Scrapkör decemberi kihívására készült. A fotóhoz annyira tökéletesen simul háttérnek a Northern Lights készlet választott  papírja, amilyennel ritkán találkozom. Alig díszítettem, inkább csak a hátteret. Most nem írok hozzá "hogyan készült" részt, de ha valakit érdekel, keressen meg bátran! :)

Lássuk:
 


A napokban láttam egy vázlatot, szintén egy kihíváson. Már látom is lelki szemeim előtt az oldalt, Veroni fotójával, ahogy a kettő együtt, egymás mellett díszíti a scrapkuckóm falát! Tökéletes lesz :D 

Köszönöm, hogy ma is benéztél hozzám! <3
Címkék
new-york-new-york

New York, New York

2017. október 27.
all-love-csupa-szeretet

All love - Csupa szeretet

2018. február 13.
4-oldal

4 oldal

2018. február 6.