vagyis 3in1 vászonképek.

A múlt héten egy vászonképen dolgoztam, és közben azon morfondíroztam, hogy ez vajon a hányadik a sorban. És hát nem tudtam kiszámolni. Imádok minivásznakon alkotni, stílustól függetlenül, fényképpel vagy anélkül, gyakorlatilag bármelyik oldalára. Rengeteg lehetőség van ezeken pici felületeken is!

A kompozíciók kialakítása olyan, mint a képeslapoknál vagy a tageknél - érdemes csak egyet kialakítani, azt a fókuszba helyezni. (Persze vannak kivételek, kivételes alkotók, nno meg a mérettől is függ.)

Itt is fontos, hogy mit szeretnénk elmondani az alkotással, hogy mi az üzenet. Ennek nem feltétlenül kell szavak formájában megjelennie: hangulatot, érzést, harmóniát, vagy épp az ellenkezőjét, a diszharmóniát vagy a feszültséget is ki lehet fejezni szavak nélkül is. (Természetesen tudom, hogy a feszültség is egy érzés :D)

Szóval adott a felület, adott az üzenet, ehhez társítunk stílust, színeket, díszítőelemeket. És van, amikor ez a felület három egységből, három minivászonból áll. Az üzenet pedig az, hogy mélyen tisztelem az elhivatottságát, a másokról való gondoskodását, azt a hatalmas szeretetet és kedvességet, amit másoknak nyújt. Munkaidejében, szabadidejében, mindig. Ők lehetnek a családtagjai, a barátai, a scrapertársai, vagy a rá bízott kicsi, nagy, fekete, fehér, szőrös és kevésbé szőrös, fiatal vagy már öreg kutyusok.

Úgy hozta az élet, hogy a közös hobbink, a scrapbook hozott össze minket. Jókat és jó hangosan nevetünk a különböző facebook-csoportokban, vagy ha összejön, akkor valamelyik scrapeseményen. Vicces, eredeti, jószívű és csodaszép alkotásai vannak! Öröm volt ezt az ajándékot kigondolni, megtervezni és megalkotni! És hogy még fokozzam, amit én kaptam, az hosszú percekre elnémított, csak simogattam és törölgettem a szemeimet :D

Hadd mutassam meg!


És ha már így alakult, hogy bő fél évvel ezelőtti alkotásomat mutatom, most, közeledve egy számukra nagyon fontos eseményhez, meg is ragadom az alkalmat és megosztom a felhívásukat:
 

"Kedves (állatbarát) kézműves ismerőseim!

November végén ismét szeretnénk a gondozásunkban lévő kutyusaink számára karácsonyi licitalbumot nyitni. Ha úgy érzitek, hogy van kapacitásotok még egy plusz szépséget készíteni, amit licitre felajánlanátok, akkor keressetek, óriási segítség lenne az idén is nekünk.

Tegyük szebbé az ő karácsonyukat is!
Köszönjük szépen előre is!

Kisújszállási Kutyabarát és Állatvédő Egyesület
(Farkasné Himer Hajnalka – facebook vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)"

Akik pedig nem alkotók, viszont szívesen támogatnák a tevékenységüket egy-egy felajánlott kézműves alkotás megvásárlásával, azok figyeljék november végén az egyesület facebook-oldalát, vagy az én blogomat, mert én is fogom jelezni az eseményt!


E fontos kitérő után pedig néhány fotó a három vászonról:

Care

 

LoveCute
 


És a három együtt:
 


Köszönöm!
Címkék
new-york-new-york

New York, New York

2017. október 27.
all-love-csupa-szeretet

All love - Csupa szeretet

2018. február 13.
4-oldal

4 oldal

2018. február 6.